Gå med i LTH-kören!Gillar du att sjunga? Är du ny i Lund och letar efter en bra blandkör med glimten i ögat eller har du kanske bott här länge och känner att det är dags att testa något nytt? Vill du dessutom träffa nya människor som brinner för körsång? Då är LTH-kören något för dig!

Vi är ett fyrtiotal sångare som träffas en gång i veckan för att öva inför terminens framträdanden. Många av oss är teknologer men vi är också studenter från andra fakulteter, utbytesstudenter och före detta studenter. Tillsammans utgör vi en härlig blandning av människor med det gemensamma intresset körsång!

LTH-körens största kännetecken är att vi har en varierad repertoar där vi sjunger allt från populärmusik i arrangemang, till körlyrik och klassisk musik från olika epoker och länder. För att sjunga med oss är det bra att ha körvana, men det är inget krav. Under terminen gör vi ett par mindre framträdanden och en till två större konserter. Kören anordnar även fester och en gång per termin arrangeras ett mycket uppskattat körläger.

I början av varje termin håller kören öppna övningar (se förstasidan eller evenemang) då alla är välkomna att prova på. Därefter, eller efter överenskommelse, kan den som vill bli medlem avlägga ett enklare sångprov för vår dirigent som avgör om man når upp till körens musikaliska nivå. Vid godkänt prov erbjuds medlemskap om det finns plats.

Vi övar varje onsdag kl 19.00-21.30 i Kemicentrums sal H vid ingång B.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer till: .

Välkommen!