Kontakt

"Tack för ett mycket proffsigt och uppskattat körinslag! Kunden är mycket nöjd med er insats som verkligen förhöjde konferensen! Extra tack till körledare som fick ihop alla med kort varsel."
Magnus af Trolle, Eventyr

"Varje vår och höst anlitar vi LTH-kören för att sjunga på LTH:s examenshögtider. Där bjuds alla nyutexaminerade och deras gäster en vacker sång från kören. LTH-kören är förutom att vara fantastiskt duktig, lätt att samarbeta med och lyhörd till våra önskemål gällande repertoar."
Johanne Elde, kommunikatör och projektledare för LTH:s examenhögtider

LTH-kören älskar att sjunga och sjunger gärna på just ditt evenemang! Kören har många års erfarenhet av luciatåg, bröllopssjungningar, fester och andra evenemang. Kontakta oss gärna för mer information eller förfrågningar. Tveka inte att höra av dig om du behöver inspiration till ditt evenemang - vi har en bred repertoar och kan hjälpa dig att välja ut sånger som passar just detta tillfälle. Beroende på vad som efterfrågas kan vi sjunga både som helkör eller mindre grupp. Pris efter överenskommelse.

Skicka ett mail till och berätta mer om evenemanget, vilka ni är och uppge dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort vi kan!